Stelling
"We meten teveel omdat het nu eenmaal kan."
31
8
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Arbeidsomstandigheden Actieweek tegen werkstress
Arbeidsomstandigheden

Actieweek tegen werkstress

verwarring en werkstress

Tussen 12 en 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

Op maandag 15 oktober 2018 vindt een exclusieve campagnebijeenkomst plaats voor organisaties die deelnemen aan de Week van de Werkstress. Diverse experts geven dan inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in hun organisaties. Lees hier meer over de 5 belangrijkste oorzaken van werkstress (en over de mogelijke oplossingen).

Werkplezier Top Tien

Meer werkgeluk kan natuurlijk ook nooit kwaad in de strijd tegen werkstress. Welke tips zijn het meest succesvol voor het verhogen van werkplezier? Wij hebben er al acht voor u op een rij gezet. De Week van de Werkstress zoekt er nog twee bij. Onder een representatieve groep van werkgevers en werknemers wordt onderzocht welke tips zij al toepassen. De zoektocht naar meer tips voor extra Werkplezier komt aan de orde tijdens de Werkplezier Tour. Tijdens de Week van de Werkstress worden de tips ook in de praktijk gebracht.

Sluit aan bij de Week van de Werkstress!

Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan? Bedrijfsorganisaties die zich aansluiten bij de Week van de Werkstress krijgen antwoord op deze vragen. Ook krijgen ze een digitale toolkit met logo’s, banners en inspirerende voorbeelden. Elke twee weken wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten en wordt u betrokken bij de uitvoering daarvan. Kijk voor meer informatie en aanmelden op Arboportaal.

(Bron: ArboPortaal)Print Friendly, PDF & Email
Tags : ,
Categorie : Arbeidsomstandigheden, Gezonder werken, Nieuws
Congres Over Duurzame Inzetbaarheid 2019

13 juni 2019 | Fit for the future

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de 11e editie van het congres over Duurzame Inzetbaarheid wordt u meegenomen in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. U hoort hoe andere organisaties hiermee omgaan en leert hoe u dit direct kunt toepassen binnen uw eigen strategie.

Bekijk het programma en schrijf u in>

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid