Stelling
"Ik kan makkelijker 'nee' zeggen als ik thuiswerk."
15
25
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Gezonder werken Bespaar op de energiekosten om gelukkiger te worden
Gezonder werken

Bespaar op de energiekosten om gelukkiger te worden

Besparen op energiekosten door zonnepanelen.

[sponsored content] Een van de aspecten van een duurzame inzetbaarheid, is het feit dat je een gevoel van geluk moet ervaren. Des te gelukkiger je immers bent, des te kleiner is de kans op bijvoorbeeld een burn-out! Er zijn verschillende mogelijkheden om gelukkiger te worden. Ga bijvoorbeeld sporten, zoek oude vrienden of vriendinnen weer eens op, enzovoorts. Ook het besparen op je vaste lasten kan helpen om een geluksgevoel te ervaren! Hierbij heb je verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het besparen op je verzekeringspremies, bespaar geld door over te stappen naar een andere energieleverancier, enzovoorts. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden om te besparen op de energiekosten.

Verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken

Besparen op de energiekosten begint bij het vergelijken van energieleveranciers. Leveranciers van energie vergelijken op Easyswitch is hierbij de makkelijkste manier! Op deze website vind je een handige vergelijkingstool, waarmee je vaak binnen een korte tijd ziet welke energieleverancier de gunstigste tarieven aanbiedt. Houd er hierbij rekening mee, dat er een verschil bestaat tussen vaste en variabele tarieven. Vaak kiest men voor een vast tarief, om niet te worden geconfronteerd met tussentijds veranderende energietarieven. Mocht je eerst voor een vast energietarief kiezen, dan wordt deze automatisch omgezet naar een variabel tarief na het verlopen van je energiecontract.

Tip: let ook op een aanbieding voor energie! Vaak kom je in aanmerking voor bijvoorbeeld cadeaubonnen, als je een nieuw energiecontract afsluit. Op de websites van energieleveranciers kun je hier vaak meer informatie over vinden.

Energie besparen met duurzame zonnepanelen

Een alternatief voor het overstappen naar een andere energieleverancier, is het gebruik van zonnepanelen op het dak van je woning. Met zonnepanelen kun je zelf groene energie opwekken, waarmee je een deel van je energieverbruik opvangt. Niet alleen word je gelukkiger van een lagere energierekening, ook kan je een geluksgevoel ervaren door je bijdrage aan een beter milieu. In de afgelopen jaren is het aanbod aan zonnepanelen sterk toegenomen. Dit maakt dat het steeds aantrekkelijker is om in zonnepanelen te investeren. De gemiddelde prijs van zonnepanelen is door het grotere aanbod gedaald.

Dit artikel is gesponsord door EasySwitch.Print Friendly, PDF & Email
Tags : ,
Categorie : Gezonder werken, Uncategorized
Hét vakevent duurzame inzetbaarheid 2020

26 november 2020 | Hét vakevent over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de week van duurzame inzetbaarheid organiseert PW. in 2020 opnieuw hét event Duurzame Inzetbaarheid. Hét jaarlijkse vakevent waar je letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat je moet doen om er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.

Bekijk de informatiepagina!

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid