Stelling
"Ik kan makkelijker 'nee' zeggen als ik thuiswerk."
15
25
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Nieuws ESF-projectsubsidie gekregen? Nu declareren!
Nieuws

ESF-projectsubsidie gekregen? Nu declareren!

De ESF-regeling voor projecten om werknemers gezonder en langer aan het werk te houden is bijna bezweken aan zijn eigen succes. Organisaties kunnen vanaf nu einddeclaraties indienen voor afgeronde projecten, of projecten die bijna zijn afgerond. Meer informatie vindt u bij het Agentschap SZW.

Voor de aanvraagronde duurzame inzetbaarheid, die liep van 15 oktober tot 7 november 2014, was 22 miljoen beschikbaar en werden ruim 2.300 aanvragen ingediend. Het ESF-programma loopt nog tot 2020.

Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken wijst op een mogelijk verband met de afspraken om meer mensen met een beperking een garantiebaan te geven: “Het ESF kan een bijdrage leveren om mensen uit de doelgroep van de Participatiewet te helpen. Tot 2020 is er nog veel Europees geld te verdelen.” De bewindsvrouw doelt op een pot van 507 miljoen voor werkgelegenheidsprojecten op re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

De Kapstok

De ESF Award 2014 ging naar Attendiz, locatie De Kapstok. Deze leverancier van leerwerktrajecten werd door de jury verkozen als project, dat op beste wijze laat zien waarom het Europees Sociaal Fonds voor hen het verschil maakt. Bij De Kapstok komen moeilijk bemiddelbare jongeren uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs met specifieke problemen. Met een gerichte aanpak zorgt De Kapstok er voor dat praktisch elke deelnemer na een traject bij hen verder kan. Elke deelnemer kan met behulp van extra middelen zoals het ESF zijn talenten benutten.

(Agentschap SZW)Print Friendly, PDF & Email
Categorie : Nieuws, Uncategorized
Hét vakevent duurzame inzetbaarheid 2020

26 november 2020 | Hét vakevent over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de week van duurzame inzetbaarheid organiseert PW. in 2020 opnieuw hét event Duurzame Inzetbaarheid. Hét jaarlijkse vakevent waar je letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat je moet doen om er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.

Bekijk de informatiepagina!

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid