Stelling
"We weten vaak niet goed wat we willen weten. En dan meten we maar wat."
19
3
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Er is weer subsidie voor duurzame inzet!
Anders werken

Er is weer subsidie voor duurzame inzet!

subsidie beschikbaar!

Ook dit najaar kunnen bedrijfven en instellingen, net als in 2014 en 2015, subsidie aanvragen voor projecten die de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers op weg helpen. Sinds maandag 14 november 2016 om 9:00 uur is het nieuwe aanvraagtijdvak open.

Tot en met vrijdag 25 november 2016, 17:00 uur kan elk bedrijf of instelling een aanvraag indienen. Uitsluitend volledige aanvragen worden op datum van binnenkomst behandeld. Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid is dit aanvraagtijdvak maximaal 13 miljoen euro beschikbaar. De subsidie per project bedraagt maximaal 50% van de projectkosten. Per aanvrager is de maximale hoogte van de subsidie vastgelegd in de subsidieregeling en bedraagt €10.000. Kijk snel op de website van het Agentschap om te lezen aan welke criteria uw aanvraag moet voldoen. Of kijk, ter inspiratie, wat voorbeelden na van projecten die vorige jaren subsidie kregen.

Hoger budget

Vorig jaar kreeg het Agentschap SZW, dat de aanvragen behandelt, van meer dan 3100 bedrijven en instellingen verzoeken binnen voor subsidie op projecten duurzame inzetbaarheid.  De staatssecretaris besloot vanwege de grote belangstelling besloten het subsidiebudget vorig jaar al te verhogen.

Aparte subsidie regio’s en sectoren

In september ging de inschrijving van start voor de nieuwe ESF-regeling ‘Duurzame inzetbaarheid regio’s en sectoren’. Tussen 19 september en 28 oktober konden onderwijs & ontwikkelingsfondsen en samenwerkingsverbanden van sociale partners aanvragen doen voor projecten duurzame inzetbaarheid. Het ging om plannen die leiden tot beleidsvorming, onderzoek, monitoring, pilots of voorlichting ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van werkenden. Waaronder gezond en veilig werken, goed werkgeverschap en arbeidsmobiliteit. Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken heeft 12,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor opleidings- en ontwikkelingsprojecten om werkenden langer gezond en vitaal aan het werk te houden.

(Rijksoverheid)Print Friendly, PDF & Email
Tags : ,
Categorie : Anders werken, Nieuws, Tools
Hét event Duurzame Inzetbaarheid

SAVE THE DATE: 26-11-2019

Hét event Duurzame Inzetbaarheid , is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid