Stelling
"Elk werk heeft zin. Anders was het er niet."
8
20
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Grant Thornton is Werkgever van het Jaar
Anders werken

Grant Thornton is Werkgever van het Jaar

5e5b65844bb62942a81575e830fac7f5Vorige week reikte International Accounting Bulletin de jaarlijkse Industry Awards uit. Accountants werden door een onafhankelijke jury beoordeeld op diverse aspecten van hun bedrijfsvoering. Grant Thornton won dit jaar de ‘Werkgever van het Jaar Award’. Het bedrijf blinkt vooral uit door haar programma’s voor management development en talentmanagement .

De jury gaf aan dat Grant Thornton uitblonk door haar betrokkenheid bij de medewerkers, haar uitwisselingsprogramma’s en de focus op kwaliteit. De juryleden noemden hier in het bijzonder het ‘Grant Thornton Advanced Manager Programme’, het ‘Leadership Foundation Programme’ (om medewerkers te ontwikkelen tot betere leiders) en het ‘Grant Thornton Global Talent Mobility Programme’, dat tot nu toe heeft geleid tot meer dan 320 uitwisselingen binnen het netwerk.

Online samenwerken, verbinden, uitwisselen
In september deed een op elke drie werknemers van Grant Thornton deel aan een driedaagse online evenement om mensen te verbinden, samen te laten werken en ideeën te delen. De discussies werden geleid door leiders wereldwijd, managing partners en externe experts. Meer dan 14.000 mensen (dus een op de drie medewerkers) registreerden zich voor het evenement. Dat was bijna het dubbele van het aantal deelnemers van de vorige IBM Innovation Jam gebeurtenissen elders.Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Anders werken, Competentiemanagement, Nieuws, Opleiden en ontwikkelen, Talentontwikkeling, Uncategorized
Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid in coronatijd

Onderzoek_Over_Duurzame_Inzetbaarheid_vakmedianetHoe gaat het nu met onze inzetbaarheid in coronatijd? Houden we het vol of niet? Wat gaat beter, wat juist slechter, bijvoorbeeld qua thuiswerken, leidinggeven op afstand en investeringen in ontwikkeling van mensen? Aukje Nauta en Cristel van de Ven (Factor 5) onderzoeken ook dit jaar hoe de inzetbaarheid van de werkende mens het houdt in deze crisistijd. Omdat dit het tweede onderzoek is in coronatijd, zijn de uitkomsten nog interessanter en relevanter.
Alle reden dus om mee te doen! Klik hier en start de vragenlijst. Het kost 10 minuten.

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid