Stelling
"Het Nieuwe Beoordelen helpt vooral de midcareers met langer en beter doorwerken."
9
8
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis cases Hago Next draagt de Kroon op het Werk
cases

Hago Next draagt de Kroon op het Werk

Kroon-op-het-Werk

Het schoonmaakbedrijf Hago Next heeft de Kroon op het Werk Prijs van 2018 gekregen. Weinig hiërarchie, veel coaching en persoonlijke aandacht gaven de doorslag bij de jury tijdens de finale.

Hago Next zat bij de laatste vier genomineerden van elf bedrijven die door de voorselectie zijn gekomen voor de Kroon op het Werk Prijs. De rangorde is bepaald door een jury, bestaande uit bekende en deskundige namen uit de vakbeweging, werkgevers en wetenschap. Tijdens het Vitality Expert Event op 25 september kreeg het schoonmaakbedrijf te horen dat zij de winnaars zijn.

Zelfstandigheid geeft zeker gevoel

Juryvoorzitter Richard Weurding, ook voorzitter van het Verbond van Verzekeraars, licht op AM |Web toe waarom Hago Next tot winnaar werd uitgeroepen: “Dit bedrijf heeft het aangedurfd zijn businessmodel radicaal te veranderen ten faveure van duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid.” De filosofie achter het bedrijf is werknemers meer zelfstandigheid geven, waardoor ze zich zekerder voelen. Over de zelfsturing bij Hago Next zijn op dit platform meerdere artikelen verschenen.

‘Goed doen voor mensen geeft goed rendement’

Tevreden werknemers leveren volgens directeur Roy Ploum beter werk af, en dat geeft meer tevreden klanten. Voor tevreden mensen zijn volgens hem niet per se grootschalige acties nodig. “Duurzame inzetbaarheid is ook het geven van wat persoonlijke aandacht. Even bellen op een verjaardag en niet vanuit een ivoren toren besturen. Goed doen voor mensen vertaalt zich gewoon in een hoger rendement.”

Kroon op het werk

De Kroon op het Werk-Prijs is bestemd voor organisaties die zich positief onderscheiden bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. Integrale aandacht voor het thema is bij duurzame inzetbaarheid van belang. Maar ook innovatieve en inspirerende aanpakken en gedrevenheid zijn belangrijke onderscheidende criteria.

NPDI

De Kroon op het Werk is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Dit netwerk, opgericht in november 2014, is gericht op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid. Het NPDI is er om bij alle organisaties en medewerkers inzet en inzetbaarheid in het werk optimaal af te stemmen. Eenmaal per jaar reikt het NPDI de Kroon op het Werk prijs uit, aan een organisatie die zich positief onderscheidt in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

(ServiceManagement; AM | Web)Print Friendly, PDF & Email
Categorie : cases, Langer werken, Nieuws
Hét event Duurzame Inzetbaarheid

Hét event Duurzame Inzetbaarheid (voorheen Inzet op Maat), is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

11 oktober en 8 november 2018
HR-wetgeving actualiteitendag
Na deze dag kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. We concentreren ons op: sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en personeel&fiscus.
Meer informatie

 

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid