Stelling
"Wie opziet tegen verandering is niet duurzaam inzetbaar."
14
18
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Arbeidsvoorwaarden Langer, beter, gezonder doorwerken. Heb je daar de or bij nodig?
Arbeidsvoorwaarden

Langer, beter, gezonder doorwerken. Heb je daar de or bij nodig?

De AOW-leeftijd schuift steeds sneller op. De pensioenregeling van de werkgever gaat dus ook steeds later in. Kortom, we moeten wel langer doorwerken, of we het nu willen of niet. Wat doen we met de mensen die amper langer kunnen doorwerken, omdat hun functie daar niet echt geschikt voor is? En hoe zit het ondertussen met de jonge talenten. Die moeten voldoende ruimte krijgen, anders blijven ze niet bij ons.

Langer doorwerken heeft dus nogal wat gevolgen, voor medewerkers en ook voor organisaties als geheel. Hoe praten organisaties daar intern over en wat is de rol van de ondernemingsraad? Welke handvatten heeft een or om beleid te maken en sturing te geven aan vitaliteit en arbeidsmotivatie van medewerkers?

Concreet aan de slag
De workshop ‘Or & vitaliteit, op weg naar duurzame inzetbaarheid’ geeft u concrete tips en trucs om te zorgen dat iedereen langer en beter kan doorwerken. Deelnemers leren in één dag hoe ze het thema concreet op de agenda kunnen zetten en hoe zij zelf vanuit de or een bijdrage kunt leveren aan de discussie.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Arbeidsvoorwaarden, Gezonder werken, Langer doorwerken, Langer werken, Medezeggenschap, Nieuws, Pensioen, Talentontwikkeling, Uncategorized
E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid