Stelling
"We weten vaak niet goed wat we willen weten. En dan meten we maar wat."
19
3
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Nationaal onderzoek: alle deelnemers enorm bedankt!
Anders werken

Nationaal onderzoek: alle deelnemers enorm bedankt!

Sinds 2011 heeft het Platform Duurzame Inzetbaarheid vier keer een nationaal onderzoek gehouden. Nog nooit deden er zoveel mensen mee als dit jaar: sinds de start op 20 januari hebben 6259 deelnemers hun visie en opinie gegeven over wat belangrijk is bij duurzame inzetbaarheid.

Zegt een woordvoerder namens het onafhankelijke platform: “Dit enorme enthousiasme over ons onderzoek onderstreept nogmaals het belang van duurzame inzet van alle mensen, of ze nu vast of vlottend bij of voor bedrijfsorganisaties werken. Wij zijn erg verheugd dat zoveel mensen hun mening willen geven over duurzame inzetbaarheid. Hoe Nederland denkt over duurzame inzet weten we binnenkort, maar we willen alle deelnemers nu al enorm bedanken voor hun deelname.”

Gratis congreskaarten
Onder de deelnemers aan het onderzoek worden 5 gratis toegangskaarten voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid verloot. De toegangskaarten zijn elke € 349 waard. De vijf winnaars worden bekendgemaakt in onze nieuwsbrief van 25 maart aanstaande.

Programma congres
Het congres wordt dit jaar gehouden op dinsdag 17 juni 2014. Klik hier voor het programma en aanmelden.

Uitgebreide rapportages
De resultaten van het nationaal onderzoek 2014 zijn binnenkort te vinden op deze website. Aansluitend kunt u uitgebreidere onderzoeksverslagen downloaden als whitepaper. In de uitgebreide rapportages vindt u ook vergelijkingen met de uitkomsten van onderzoeken uit vorige jaren.Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Anders werken, Gezonder werken, Langer doorwerken, Langer werken, Nieuws, Uncategorized
Hét event Duurzame Inzetbaarheid

SAVE THE DATE: 26-11-2019

Hét event Duurzame Inzetbaarheid , is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid