Stelling
"Ik kan makkelijker 'nee' zeggen als ik thuiswerk."
15
25
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Norm voor duurzame inzet gepresenteerd
Anders werken

Norm voor duurzame inzet gepresenteerd

81081732403fc804523e2552d871fe18Elke zichzelf respecterende HR-vrouw-man heeft duurzame inzet natuurlijk scherp op het netvlies staan. Tot nu toe moesten ze dat maar geloven op je blauwe ogen. Nu is er ook een webtool, ontwikkeld door het nationale normeninstituut NEN waar bedrijfsorganisaties hun duurzame inzetbaarheid aan kunnen toetsen. Als eerste organisatie werkt Nationale-Nederlanden ermee.

In 2010 verscheen de NEN-praktijkrichtlijn Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Deze richtlijn bevat een definitie van het begrip. De webtool die nu is gebaseerd op de Nederlandse praktijkrichtlijn (NPR) 6070 ‘Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers’.

Drie delen
Het instrument bestaat uit drie delen: een gratis online quickscan, een detailscan om de eigen denkbeelden, de manier van werken, het dagelijkse gedrag en de resultaten in kaart te brengen en een toekomstvisie te ontwikkelen en een zelfverklaring. Hiermee kunnen organisaties aangeven in welke mate ze NPR 6070 toepassen en wat daarvan de resultaten zijn. De zelfverklaring kan vervolgens worden gepubliceerd op de website www.duurzaaminjewerk.nl. Meer informatie is te vinden in de webshop van de NEN.Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Anders werken, Implementatie, Nieuws, Uncategorized
Hét vakevent duurzame inzetbaarheid 2020

26 november 2020 | Hét vakevent over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de week van duurzame inzetbaarheid organiseert PW. in 2020 opnieuw hét event Duurzame Inzetbaarheid. Hét jaarlijkse vakevent waar je letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat je moet doen om er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.

Bekijk de informatiepagina!

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid