Stelling
"Generalisten zijn de duurzaamst inzetbare medewerkers."
23
14
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Overeind blijven op een zeepbaan
Anders werken

Overeind blijven op een zeepbaan

Kenniscentrum Stichting Rutgers licht allerlei doelgroepen voor over seksualiteit: de plezierige en de risicovolle kanten. Ook groepen professionals zijn klant, waaronder voorlichters en hulpverleners. Die komen met steeds verschillender soorten vragen naar het kenniscentrum. Dat moet zich op andere manieren leren richten op de klanten. Bijvoorbeeld door van de eigen organisatie te zien door de ogen van de klanten. Klanten willen maatwerk, ze willen meer samen met Rutgers ontwikkelen.

Deze omslag in het denken wordt ondersteund door een expeditie sociale innovatie. Met diverse instrumenten, waaronder meer aandacht voor opleidingen, werd de organisatie opnieuw ‘gekanteld naar de klant’. "We hebben weer geleerd om te leren, out of the box-denken, over grenzen heen kijken, zoeken naar nieuwe verbindingen. De expeditie is nog maar net begonnen", zo verklaart Paulien van Haastricht, Manager Nationale Programma’s van stichting Rutgers de sociale innovatie bij het Rutgers WPF. Bekijk hier het video-interview dat MVO Nederland met haar maakte.

Het interview hoort bij een reeks praktijkvoorbeelden over de expeditie sociale innovatie. De expeditie is mogelijk gemaakt door MVO Nederland, het ministerie van EZ, TNO, INSCOOP en De Baak.Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Anders werken, Het Nieuwe Werken, Opleiden en ontwikkelen, Tools, Video
Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid