Stelling
"Ik denk dat een burnout-break effectiever is dan een lange behandeling."
6
6
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Arbeidsmarkt Voucher voor aannemen veertigplussers
Arbeidsmarkt

Voucher voor aannemen veertigplussers

Werkgevers in Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht die een met ontslag bedreigde werknemer van veertig jaar of ouder in dienst nemen, kunnen met de VoorsprongVoucher 2000 euro subsidie krijgen voor een inwerktraject of bijscholing.

Werkgevers die werknemers in deze leeftijd moeten ontslaan, kunnen een outplacementtraject aanbieden om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De financiële bijdrage geldt voor werkgevers in alle sectoren/branches in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Zij moeten wel:

  • een werknemer van veertig jaar of ouder in dienst hebben voor wie ontslag dreigt;
  • een werknemer van veertig jaar of ouder een dienstverband aanbieden;
  • bereid zijn tot cofinanciering.

Met ontslag bedreigde werknemers zijn werknemers die kunnen aantonen dat hun dienstbetrekking binnen vier maanden zal eindigen. Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op de website Voorsprongvoucher.nl.Print Friendly, PDF & Email
Tags : ,
Categorie : Arbeidsmarkt, Arbeidsomstandigheden, Balans werk-privé, Blog, Gezond ondernemen, Gezonder werken, Het Nieuwe Werken, Langer doorwerken, Langer werken, Nieuws, Opleiden en ontwikkelen, Talentontwikkeling, Tools, Uncategorized
Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid