Stelling
"We denken veel te optimistisch over onze eigen inzetbaarheid."
46
18
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Home Anders werken Nog meer inspiratie voor DI nodig?
Anders werken

Nog meer inspiratie voor DI nodig?

Het was heel bijzonder dit jaar, het congres van het platform Over Duurzame Inzetbaarheid. Bijna geen praatje-plaatje, wel je eigen weg zoeken naar duurzame inzet. Met een radicaal nieuwe KoersKaart-methode trokken de deelnemers hun eigen plan, daarbij geholpen door interactieve break-out sessies, key notes en vooral door tips, trucs en hints van de andere deelnemers. Als altijd was het een puike gelegenheid om te netwerken, met bijna een diner-dansant op het einde.

Voor de mensen die er waren: geniet nog even na met onderstaande sfeerimpressie, en pak dan je eigen KoersKaart er nog even bij, en dien dat plan in bij het management. Zodra ze terug zijn van vakantie kunnen ze er dan niet meer omheen. Nog wat verdieping nodig? Klik hier voor de presentaties van de keynotes en de breakout-sessies.

Voor de mensen die er deze keer niet bij waren: bekijk de hoogtepunten, kom in de stemming en kijk ook nog even goed naar hoe de KoersKaart-sessies verliepen. En laat je verleiden om te komen op de Inspiratiedag Over Duurzame Inzetbaarheid, op 10 december 2015. Graag tot dan!

Tags :
Categorie : Anders werken, Nieuws
E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

15 maart 2018
HR-wetgeving actualiteitendag
Na deze dag kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. We concentreren ons op: sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en personeel&fiscus.
Meer informatie

 

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .