Stelling
"We denken veel te optimistisch over onze eigen inzetbaarheid."
45
16
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Home Dossiers Langer doorwerken Welk effect heeft coaching op duurzame inzetbaarheid?
Langer doorwerken

Welk effect heeft coaching op duurzame inzetbaarheid?

Netwerkorganisatie OnzeCoach start begin 2017 met een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van coaching op Duurzame Inzetbaarheid. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en grote bedrijven.

Om Duurzame Inzetbaarheid te stimuleren hebben organisaties een ruim palet aan mogelijkheden en instrumenten ter beschikking, waaronder coaching. Onderzoek naar coaching richtte zich tot nu toe voornamelijk op effecten voor het individu. Dit onderzoek naar het effect van coaching op Duurzame Inzetbaarheid richt zich speciaal op de (meer)waarde van coaching voor organisaties, als verlengde van de waarde van coaching voor individuen.

Samen met bekende namen

Samen met prof. dr. Nico van Yperen van de afdeling Psychologie van de RUG begint Onze Coach in de eerste maanden van 2017 met het onderzoek. Aan het onderzoek werken ook de opdrachtgevers van OnzeCoach mee, waaronder grote en bekende organisaties als DSM, Ahold, AkzoNobel en DHL Supply Chain. Een uitgelezen moment dus, om met uw organisatie mede vorm te geven aan de opzet en als eerste te profiteren van de uitkomsten van het onderzoek.

U kunt meedoen!

Interesse om als organisatie aan dit onderzoek mee te doen? Neemt u dan contact op met OnzeCoach via info@onzecoach.nl of 088-3030231.

Tags :
Categorie : Langer doorwerken, Langer werken, Nieuws
E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

15 maart 2018
HR-wetgeving actualiteitendag
Na deze dag kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. We concentreren ons op: sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en personeel&fiscus.
Meer informatie

 

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .