Stelling
"Op tijd stoppen is de beste manier om het werk langer vol te houden."
37
8
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Doe mee aan het webinar duurzame gedragsverandering!
Anders werken

Doe mee aan het webinar duurzame gedragsverandering!

Cristel van de Ven

PW. organiseert het webinar ‘duurzame gedragsverandering’. Met experts Jeroen Schaapveld en Cristel van de Ven die over dit thema met elkaar in gesprek gaan. Aanmelding voor dit webinar is gratis.

Gelukkig zijn we ons er tegenwoordig steeds meer van bewust dat gezond en gelukkig leven essentieel is. Dit bewustzijn is al een eerste stap. Het lastige is echter hoe je dat bewustzijn omzet in gedrag. En dat niet alleen: het moet gedrag zijn dat we op de lange termijn kunnen volhouden. Over deze duurzame gedragsverandering gaat dit webinar.

Over de experts:

Jeroen Schaapveld – Senior Bedrijfszorgadviseur bij Menzis

“Met passie zoek ik samen met organisaties naar mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te behouden en waar nodig verder te optimaliseren. Wanneer de randvoorwaarden voor een veilige en gezonde werkomgeving in voldoende mate aanwezig zijn, is het tijd voor de volgende stap. We kunnen dan echt focussen op hoe we het gedrag en de interactie tussen medewerkers en hun leidinggevenden kunnen verbeteren. Daar ligt volgens mij de sleutel voor duurzame inzetbaarheid.”

Cristel van de Ven – Beleids- en organisatiewetenschapper en partner bij Factor V

“Voor de vierde keer op een rij onderzoek ik komend jaar hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid van Nederlandse werknemers.  Uit dit Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid blijkt keer op keer dat bedrijven veel over dit thema praten, maar dat de daden achterblijven. Hoog tijd voor echte en duurzame verandering dus.”

Het webinar duurzame gedragsverandering

Wanneer: 13 februari 2020

Tijd: 14:00 – 14:40 uur (na afloop worden live vragen van kijkers behandeld)

Meld je via deze link gratis aan voor het webinar duurzame gedragsverandering vol praktische tips o.l.v. PW.-hoofdredacteur Martijn van der Kooij.

Bron: PW.Print Friendly, PDF & Email
Categorie : Anders werken, Nieuws
Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

De week van Duurzame Inzetbaarheid 2020

Promo week duurzame inzetbaarheid23 tot en met 27 november: De week van Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de week van duurzame inzetbaarheid organiseerde PW. opnieuw hét event Duurzame Inzetbaarheid. Hét jaarlijkse vakevent waar je letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat je moet doen om er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.

Bekijk de informatiepagina voor flashbacks!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid