Stelling
"Generalisten zijn de duurzaamst inzetbare medewerkers."
23
14
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Langer werken Hoe staat het nu met uw inzetbaarheid?
Langer werken

Hoe staat het nu met uw inzetbaarheid?

Werkplek

Inzetbaarheid heeft het niet makkelijk in deze corona-crisistijd. Waar de een zich de klok-bijna-rond uit de naad werkt, zit de ander bijna-uitzichtsloos in een steunmaatregel. Of is ‘veroordeeld’ tot langdurig thuiswerken, en zoekt wanhopig naar de beste manieren om dat langer vol te houden.

Bijna een jaar geleden onderzochten Aukje Nauta en Cristel van de Ven (Factor 5) wat de coronacrisis betekende voor ieders inzetbaarheid. De gevolgen bleken meer negatief dan positief. Vooral mensen met vitale beroepen betalen de rekening. Positief was wel dat thuiswerkers productiever en innovatiever bleken dan de oude vooroordelen deden vermoeden.

Hoe houden we het vol?

De hoogste tijd dus voor een vervolgonderzoek. Hoe gaat het nu? Houden we het vol of niet? Wat gaat beter, wat juist slechter, bijvoorbeeld qua thuiswerken, leidinggeven op afstand en investeringen in ontwikkeling van mensen? Blijven we voldoende gezond, vitaal en productief terwijl we elkaar alleen spreken over een videolink? Om te weten hoe u en duizenden van uw collega’s erover denken vragen we u om mee te doen aan deze tweede corona-editie van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid.

Uitkomsten nog relevanter

We hopen dat u – ook dit jaar – wilt meedoen aan dit onderzoek. Want door de uitkomsten van dit jaar te vergelijken met vorig jaar kunnen we u veel relevante informatie feven over wat de nadruk behoeft in duurzame-inzetbaarheidsbeleid tijdens en na de coronacrisis. Doe dus vooral mee! Veel dank alvast.

Doe mee!

Klik hier om de vragenlijst te starten. Invullen duurt ca. tien minuten. De informatie wordt anoniem verwerkt en resultaten worden gepubliceerd in PW.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Kooij, hoofdredacteur PW.

Aukje Nauta en Cristel van de Ven (Factor Vijf)

Ernst Verrijk, webredacteur overduurzameinzetbaarheid.nlPrint Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Langer werken, Nieuws
Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid