Stelling
"Generalisten zijn de duurzaamst inzetbare medewerkers."
26
16
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Arbeidsmarkt Iedere generatie op de werkvloer zijn eigen energiebronnen
Arbeidsmarkt

Iedere generatie op de werkvloer zijn eigen energiebronnen

In deze whitepaper leest u meer over de veranderingen en uitdagingen op de arbeidsmarkt, de kenmerken van de verschillende generaties op de werkvloer en wat hen bevlogen maakt.

Deze whitepaper wordt u aangeboden door een partner van Overduurzameinzetbaarheid.nl. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de whitepaper ligt bij de auteur ervan en Vakmedianet aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de whitepaper indien deze door een derde partij is gemaakt.


TIP: Inspiratiemiddag Over Duurzame Inzetbaarheid | 7 februari 2013
Jan Prins, directeur onderzoeksbureau SKB:  VermoeYd
Jan Prins spreekt op de Inspiratiemiddag Over Duurzame InzetbaarheidIs de generatie Y wel zo zelfverzekerd als gedacht? Vitaliteitsonderzoek bij 24 organisaties toont aan dat juist deze groep het zwaar heeft. Het risico op burnout is hoger dan bij de 35-44 jarigen en daardoor is hun werkvermogen minder. Ontdek de relatie tussen energie en overbelasting en hoe dit uitpakt bij verschillende generaties werknemers. Vergoot de productiviteit onder al uw medewerkers!
Meer informatiePrint Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Arbeidsmarkt, Uncategorized, Whitepaper
Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid