Stelling
"Ik hou werk en privé liever strikt gescheiden."
32
19
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Gezond ondernemen Kennispartner Zilveren Kruis Achmea
Gezond ondernemen

Kennispartner Zilveren Kruis Achmea

95d5abc6a5304c3e7729425f4d6edd91De Nederlandse gezondheidszorg behoort tot de beste, maar ook de duurste in de wereld. En de zorgkosten blijven stijgen. Veel zorgkosten komen – direct en indirect – bij het bedrijfsleven terecht. Nu al hangt bijna 25% van de bedrijfskosten samen met verzuim, zorg en improductief gedrag. Dit aandeel stijgt. Het loont dus om juist nu te investeren in de vitaliteit van uw medewerkers.

Wat is Gezond Ondernemen?

Gezond Ondernemen is investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een winwin-win-investering:

  • gezonde medewerkers zitten beter in hun vel;
  • een gezond bedrijf heeft een hogere productiviteit;
  • een gezond bedrijf maakt aantoonbaar minder kosten.

Gezond Ondernemen doen u en wij samen, vanuit een integrale aanpak. Onze adviseurs Gezond Ondernemen adviseren u op het gebied van gezondheidszorg, via een goede zorgverzekering, gezondheidsmanagement, via vaardigheden om uitval te voorkomen, verzuim, zoals re-integratieprogramma’s en inkomen. Zo is ook bij mogelijk verzuim het inkomen verzekerd. Kortom, we gaan verder dan zorg. De adviseur Gezond Ondernemen geeft inzicht in de zorgbehoeften van uw bedrijf en zijn medewerkers en biedt op basis daarvan gericht advies en effectieve oplossingen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis AchmeaPrint Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Gezond ondernemen, Uncategorized, Video
Hét vakevent duurzame inzetbaarheid 2020

26 november 2020 | Hét vakevent over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema’s. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Tijdens de week van duurzame inzetbaarheid organiseert PW. in 2020 opnieuw hét event Duurzame Inzetbaarheid. Hét jaarlijkse vakevent waar je letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat je moet doen om er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.

Bekijk de informatiepagina!

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid