Stelling
"Werkgevers hebben gelijk. De cao's gaan teveel over het salaris."
11
36
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Dossiers Gezonder werken Doe mee aan het Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2016!
Gezonder werken

Doe mee aan het Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2016!

U kunt nog meedoen: het Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid is van start gegaan. Voor het zesde jaar vraagt het onafhankelijke Platform Over Duurzame Inzetbaarheid naar de stand van zaken rond duurzame inzetbaarheid in Nederland. We willen dit jaar vooral van u weten hoe u aan het werk bent met duurzame inzetbaarheid.

Waarmee bent u al goed op weg en welke pijnpunten ervaart u? U krijgt in dit onderzoek, dat speciaal werd ontwikkeld samen met de Universiteit van Amsterdam, een aantal uitspraken voorgelegd over aspecten van het werk en de samenwerking onderling. Het zijn aspecten die vaak in verband worden gebracht met duurzame inzetbaarheid, zoals vitaliteit, ziekteverzuim, teamwork, leidinggeven, opleiding en ontwikkeling, talentmanagement, doorstroommogelijkheden.

Congreskaarten

Als u meedoet met de enquête maakt u bovendien kans op een van de gratis toegangskaarten voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid ter waarde van € 349. Het jaarcongres wordt ook in 2016 gehouden in juni.

Het Nationaal Onderzoek

Doe nu mee! Het onderzoek loopt dit jaar maar enkele weken. U vindt de uitslagen in maart op deze website overduurzameinzetbaarheid.nl en in de speciale nieuwsbrieven over het onderzoek.

Klik op deze link om mee te doen met het nationaal onderzoek.

Of kopieer onderstaande link helemaal in de adresbalk van uw browser:

http://www.surveyworld.net/sw/surveys/part.asp?S=96202&Anonymous=1&L=2&R=0&H=77FA3BACC4CEAC43CA6879CDD428FABAAD29BF76

Kopieert u de link? Let dan op dat u de hele link kopieert.

Alvast bedankt voor het meedoen!Print Friendly, PDF & Email
Tags :
Categorie : Gezonder werken, Langer werken, Nieuws
Hét event Duurzame Inzetbaarheid

SAVE THE DATE: 26-11-2019

Hét event Duurzame Inzetbaarheid , is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid