Stelling
"Elk werk heeft zin. Anders was het er niet."
8
20
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Noloc houdt een Dag van de Loopbaan
Anders werken

Noloc houdt een Dag van de Loopbaan

80703ed426d269f4515fe53fd514f4cdOp zaterdag 27 september organiseert Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs, de Dag van de Loopbaan. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag advies vragen of een workshop volgen met betrekking tot hun loopbaanontwikkeling.

Loopbaanontwikkeling is een van de kernelementen van duurzame inzetbaarheid. Om zelf de regie te houden over uw loopbaan en de waarde op de arbeidsmarkt te vergroten, zijn (zelf)kennis en ontwikkeling onmisbaar. Maar niet iedereen heeft voldoende inzicht in de arbeidsmarkt. Of vindt het makkelijk om objectief naar zichzelf te kijken en dan belangrijke keuzes te maken over studie of loopbaan. Deze dingen kunnen op de Dag van de Loopbaan worden besproken.

Alles over de Loopbaan
U kunt het op de Dag van de loopbaan ook over andere onderwerpen hebben rond uw loopbaan, zoals: van baan veranderen, loopbaanplanning, omgaan met lastige werksituaties en studie- en beroepskeuze. Ook kunnen deelnemers onder andere leren netwerken en meer inzicht krijgen in het inzetten van Social Media, zoals LinkedIn.

Op 27 september zullen alle loopbaanprofessionals hun deuren open zetten voor alle geïnteresseerden. Rondom 8 concrete loopbaan gerelateerde vraagstukken kan men via de campagne website een afspraak maken met een loopbaan professional in de buurt. Meer informatie kunt u vinden Inschrijven kan tot 26 september via de website www.dagvandeloopbaan.nl. U vindt er ook meer informatie.Print Friendly, PDF & Email
Categorie : Anders werken, Competentiemanagement, Nieuws, Opleiden en ontwikkelen, Talentontwikkeling, Uncategorized
Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid in coronatijd

Onderzoek_Over_Duurzame_Inzetbaarheid_vakmedianetHoe gaat het nu met onze inzetbaarheid in coronatijd? Houden we het vol of niet? Wat gaat beter, wat juist slechter, bijvoorbeeld qua thuiswerken, leidinggeven op afstand en investeringen in ontwikkeling van mensen? Aukje Nauta en Cristel van de Ven (Factor 5) onderzoeken ook dit jaar hoe de inzetbaarheid van de werkende mens het houdt in deze crisistijd. Omdat dit het tweede onderzoek is in coronatijd, zijn de uitkomsten nog interessanter en relevanter.
Alle reden dus om mee te doen! Klik hier en start de vragenlijst. Het kost 10 minuten.

Opleidingen

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het opleidingsplatform van PW? Schrijf u in voor de maandelijke event nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste events & opleidingen voor HR. Bekijk het actuele aanbod events: PW. academy

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

E-learning Werkplekchecker

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid