Stelling
"Een marge aanhouden is mijn belangrijkste wapen tegen stress en werkdruk."
26
5
  
View
Partners
Partners
altijd het laatste nieuws!

Meld u hier aan voor de gratis e-mailnieuwsbrief.

Een leven lang inzetbaar?

Met interventies en best practices

Gratis whitepapers!

>> Zoek, vind en download

Volg ons nu

Tweets over duurzame inzetbaarheid

Thuis Anders werken Zakelijk leren kan ook leuk zijn
Anders werken

Zakelijk leren kan ook leuk zijn

Bedrijven en medewerkers focusten de afgelopen jaren op het overleven van de crisis. Maar nu is er weer ruimte, tijd en geld voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom doet de zakelijke workshop het de laatste tijd stukken beter. Er is weer ruimte voor de noodzakelijke ontspanning. Dat concludeert workshoppen.nl, niet zonder genoegen.

Barbara Moens van Workshoppen.nl: “Je merkt dat mensen – ook als ze al een aantal jaar werken – graag blijven leren. Iedereen kent dat toch? Je zoekt altijd weer naar een manier om je verder te ontwikkelen. Je leest bijvoorbeeld boeken over een thema, maar het is nog leuker om echt iets te dóén. Je leert ook van elkaar tijdens zo’n workshop.”

Personal branding

Voorbeelden van goed lopende zakelijke workshops zijn: zakelijk flirten, communicatie en personal branding. Moens: “Tijdens de cursus personal branding leer je dat het belangrijk is om zichtbaarder te worden en je te profileren als een soort merk. Je krijgt bijvoorbeeld mee dat het heel goed is om een bepaalde expertise te claimen waardoor je werk interessanter wordt.”

Zo’n workshop is niet alleen leuk, maar heeft ook veel meerwaarde, aldus Moens. “Wij merken dat werkgevers en werknemers op zoek zijn naar die kennis. Ik ken voorbeelden van mensen die door personal branding toe te passen echt veel meer plezier uit hun werk halen.”

Dagelijks beter functioneren

Moens is ervan overtuigd dat mensen beter functioneren en met meer plezier werken door zo’n zakelijke workshop te volgen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de workshop ‘creativiteit’. “Door de toegenomen concurrentie is het steeds belangrijker dat bedrijven zich onderscheiden, daarom is het goed als er veel ruimte is voor creativiteit. Medewerkers leren dat die creativiteit geen kwestie is van inspiratie, maar dat het eerder een manier van leven is.”

(Persbericht workshoppen.nl)Print Friendly, PDF & Email
Tags : ,
Categorie : Anders werken, Nieuws
Hét event Duurzame Inzetbaarheid

Hét event Duurzame Inzetbaarheid (voorheen Inzet op Maat), is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan.

Het is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben.

Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

E-mailnieuwsbrief

visual_ezine2Elke week het laatste nieuws over duurzame inzetbaarheid in uw inbox?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons #overdi

facebook     Linkedin     twitter

Opleidingen

11 oktober en 8 november 2018
HR-wetgeving actualiteitendag
Na deze dag kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. We concentreren ons op: sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en personeel&fiscus.
Meer informatie

 

Check de werkplek
Is er nog onvoldoende aandacht voor de werkplek, werkhouding en beweging binnen de organisatie? De Werkplekchecker is een flexibele scan die een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek maakt. Dit kan tijdens het werk en op de werkplek, zonder het inhuren van een adviseur. Voorkom productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim!
Meer informatie / programma

Boeken

Een leven lang inzetbaar
Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies?
Meer informatie

Leidinggeven aan talentontwikkeling
Medewerkers laten leren zonder ze een dure cursus aan te biede. En ze helpen om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten. Leer hoe je dit alledaags stimuleert.Trek talentontwikkeling naar een hoger plan.
Meer informatie

 

Whitepapers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies .

Over Duurzame Inzetbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door:Bekijk meer Vakmedianet Communities:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid